Bunea si Loghin concureaza azi si maine la mondiale

In aceste zile mediesencele Anca Bunea si Dana Loghin concureaza la Campionatele Mondiale de Atletism pentru Juniori din Barcelona. Fetele au inceput ieri competitia alaturi de lotul Romaniei. Dana Loghin va concura in aceasta dimineata  pentru calificariile la proba de  3000 de metri  obstacole.

Altleta Anca Bunea este deja calificata in finala probei de 5.000 de metri si va alerga in cursul zilei de maine.Am discutat cu fetele pe facebook, totul este OK si spera la un rezultat cat mai bun. Le-am spus ca mediesenii le tin pumnii sa aiba o zi buna si sa se intoarca acasa castigatoare.

Competitia este transmisa in direct de catre postul de televiziune Eurosport si probele pot fi vizionate in cadrul transmisiunilor de la orele 11:30 si 20:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.