Bosquito a colaborat cu Tandarica la noul single

Trupa Bosquito a colaborat cu Tandarica la noul single „Intuneric in culori”. Ritmuri ademenitoare de chitari, mandoline vesele si vocea puternica a lui Radu Almasan surprind intre duel si mangaiere lupta dintre iubire si lacomie, candoare si tradare, poveste si istorie tragica intre doi indragostiti. Piesa se bucura si de amprenta magicelor tobe ale lui Ovidiu Lipan ‘Tandarica’, regele tobelor din Romania, care adauga un plus de savoare si originalitate piesei prin ritmurile sale nebune.

Credit foto: Ciprian Strugariu, Roton

Acesta este prima colaborare oficiala a legendarului tobosar, Ovidiu Lipan ‘Tandarica’, cu o trupa romaneasca. Este o piesa pozitiva, plina de energie, o declaratie de dragoste la adresa vietii in primul rand si o declaratie de dragoste catre o femeie, care i-a marcat iremediabil viata prin a-l initia in taina iubirii si a-i da o sansa la fericire.


In tot acest timp Bosquito viziteaza intreaga tara avand concerte in fiecare saptamana, iar in toamna Bosquito prezinta noul material discografic in ceea ce se doreste a fi cel mai mare si complex turneu vizand 30 de orase importante din tara si Republica Moldova, culminand cu recitalul extraordinar de la Sala Palatului Bucuresti.

Prinsi intre doua concerte din sudul Romaniei, ei au declarat: ‘Aceasta piesa canta povestea iubirii intr-o lume a mercantilului. Este o declaratie de dragoste la adresa vietii surprinzand energia si puterea pe care ti-o dau sentimentele simple dar atat de complexe si adanci in esenta.’

http://www.facebook.com/RotonMusic
http://www.facebook.com/pages/Bosquito/119308774759614

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.