Biserica din Cimitir acorda burse de merit pentru liceenii din Medias

Cinci dintre cei mai merituosi liceeni din Medias pot beneficia de burse acordate de Biserica “Sf. Ap. Petru si Pavel” din Cimitirul Ortodox Medias. Astfel, elevii din clasele X- XII pot beneficia de aceste burse, daca intrunesc, cumulat, urmatoarele conditii: media generala in anul scolar anterior sa fie peste 9; media 10 la purtare; participarea la ora de religie ortodoxa; implicare in actiuni de voluntariat; alcatuirea unui eseu de minim 150 de cuvinte cu tema “Valori in actiune-valori in viata mea”; participarea la etapele judetene/nationale/internationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare organizate de M.E.N.

Cei care intrunesc aceste conditii si doresc sa obtina una dintre acestes burse trebuie sa intocmeasca un dosar cu urmatoarele acte: cerere tip (de la secretariatul liceului); CV format Europass; copii ale diplomelor din anul scolar anterior; o recomandare din partea profesorului de religie; declaratie pe propria raspundere pentru autenticitatea documentelor; dovezi ale implicarii in proiecte de voluntariat.

Bursele, in valoare de 200 lei fiecare, se revizuiesc semestrial. Dosarele se pot depune pana in 11 octombrie 2019, intre orele 14:00–17:00, la Centrul Bisericesc “Sf. Nectarie” (Cimitir), strada Pacii nr. 26, Medias. Informatii suplimentare: 0755.140.280 sau e-mail: bisericasapp@gmail.com.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.