Billy Idol va canta in iunie la Cluj

Rockerul Billy Idol va canta in aceasta vara la Cluj. Starul va sustine doua concerte in Romania in 29 si 30 iunie la Bucuresti si Cluj.

Billy-Idol-afis-presale-Cluj-416x600

„Billy Idol reprezinta unul dintre cele mai importante nume ale rockului international, iar concertele sale din intreaga lume sunt deja cunoscute pentru energia si frenezia pe care artistul o transmite publicului. Puternica sa personalitate, carisma si parul blond sunt „marci” recunoscute ale artistului, care pe data de 30 iunie promite un show incendiar pe Stadionul Cluj Arena.”, declara Decebal Cotoc, Director General al agentiei Amprenta Advertising.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de azi si vor putea fi achizitionate online de pe www.eventim.ro, prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturesti) si de la sediul agentiei AMPRENTA de pe strada Octavian Goga, nr 42.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.