Billy Idol va canta in centrul Clujului

Amprenta anunta schimbarea locului desfasurarii concertului sustinut de Billy Idol pe 30 iunie la Cluj-Napoca. Artistul va concerta in premiera in centrul Clujului, in Piata Unirii, intr-un spectacol unic. Amplasarea si vizibilitatea categoriilor de bilete deja achizitionate vor fi pastrate. Mai mult decat atat, biletele cumparate pe inele vor primi acces la o categorie superioara, respectiv la Golden Ring. Accesul se va face pentru fiecare categorie (VIP, Golden Ring, Gazon A, Gazon B) prin laterala Pietei Unirii (zona BNR, cofetaria Carpati, Libraria Universitatii) incepand cu ora 16:00.

Billy Idol
Foto credits: Micah Gummel

„Piata Unirii ofera o desfasurare foarte buna pentru evenimente de acest gen si ne doream de multa vreme un concert de zile mari in centrul orasului. Calitatea show-ului va fi net superioara. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa vada o productie grandioasa si sa traiasca experienta unui concert live de talie internationala”, declara Cristina Szasz, director de comunicare al agentiei Amprenta.

 “Este o premiera pentru Cluj, atat din punctul de vedere al notorietatii artistului cat si din punctul de vedere al productiei efective. Toate costurile cu artistul, costurile logistice si de  organizare sunt suportate de Agentia Amprenta. Pe scena vor urca Billy Idol impreuna cu chitaristul Steve Stevens.” completeaza Cristina Szasz.

 Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie, zona de desfasurare a concertului urmand sa fie limitata ca si vizibilitate de panouri inchise, inalte de 4 m de jur imprejurul locatiei. In deschidere vor canta KUMM, LES ELEPHANTS BIZZARES si ROADKILL SODA.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.