Bilete pentru partida Gaz Metan – Steaua Bucuresti

Gaz Metan joaca duminica seara, de la ora 20:30, pe teren propriu cu Steaua Bucuresti, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 25 din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi, vineri, sambata si duminica la casieriile Stadionului Gaz Metan.

Admission Tickets

Joi si vineri, programul de vanzare a acestora este intre orele 14-17, sambata, ele se pun in vanzare intre orele 10-13, iar duminica, in intervalul orar 16-20:30. Pretul unui bilet va fi de 20 lei. Va reamintesc ca pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie (langa Scoala Generala 5 – Cartier Gura-Campului), Strada Blajului (vizavi de magazinul Profi – Cartier Vitrometan), respectiv in Piata Agroalimentara (la iesirea spre strada Virgil Madgearu – zona centrala).

De asemenea, cu trei ore inainte de startul partidei vor mai functiona inca doua case de bilete, una la intrarea in Tribuna 1 si una la sediul Clubului Gaz Metan, de pe strada Stadionului FN.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.