Bilete pentru partida Gaz Metan – FCSB

Echipa de fotbal Gaz Metan Medias joaca duminica, 12 august a.c., de la ora 21:00 pe teren propriu cu FCSB, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 4 a campionatului Ligii intai Betano.

Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de miercuri, joi, vineri, sambata si duminica la casieriile Stadionului Gaz Metan. Miercuri, joi si vineri, programul de vanzare al acestora este intre orele 16:00-20:00, sambata intre orele 10:00–12:00, iar duminica intre orele 15:00-21:00.

Pretul unui bilet va fi de 50 lei la Tribunele I si II. Incepand de joi pot fi achizitionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piata agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.