Bilete pentru meciul Gaz Metan Medias – Universitatea Craiova

Gaz Metan Medias joaca sambata, 15 septembrie a.c., de la ora 21:00 pe teren propriu cu Universitatea Craiova, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul opt a campionatului Ligii intai Betano.

Biletele pentru acest joc se vor pune in vanzare in zilele de joi, vineri si sambata la casieriile Stadionului Gaz Metan.  Joi si vineri programul de vanzare al acestora este intre orele 16:00-19:00, iar sambata intre orele 10:00–12:00, respectiv 17:00-21:00. Prețul unui bilet va fi de 25 lei la Tribunele I si II.

 Incepand de joi pot fi achiziţionate bilete si de la chioscurile alimentare unde se vinde paine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie langa Scoala Generala 5 (cartier Gura-Campului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv in piaţa agroalimentara la iesirea strada Virgil Madgearu (zona centrala).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.