Bilete online si tombola pentru suporterii Gazului Metan

Gaz Metan joaca duminica, 25 august a.c., de la ora 21:00 pe teren propriu cu FCSB, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul 7 a campionatului Casa Liga 1. Incepand cu acest meci, biletele se pot achizitiona si online prin intermediul bilete.ro. Astfel, incepand de marti, 20 august se vand bilete online la Tribuna 2 si Peluza oaspetilor.

Bilete se descarca in telefon si vor fi scanate ulterior la poarta de acces. Pentru aceasta modalitate este nevoie ca ecranul telefonului sa aiba luminozitate suficienta, astfel incat sa permita scanarea. O alta varianta este listarea acestora la imprimanta si prezentarea la poarta de acces in vederea scanarii.

De asemenea, incepand de joi se vor pune in vanzare bilete si la casieriile Stadionului Gaz Metan. Programul de vanzare va fi joi si vineri intre orele 17-19, sambata in intervalul orar 11-13, iar duminica intre orele 17-21.

Clubul Gaz Metan organineaza o tombola pentru suporteri la pauza meciului de duminica cu FCSB.

Aceasta se adreseaza atat abonatilor cat si celor care isi achizitioneaza bilet pentru jocul de duminica seara impotriva vicecampioanei. Prin tragere la sorti, 3 dintre abonati vor castiga cate un tricou de joc, iar 3 suporteri care au cumparat bilet vor putea castiga fiecare cate o minge.

Castigatorii vor fi anuntati la pauza jocului prin intermediul statiei de amplificare, iar numele lor vor fi afisate si pe tabela stadionului. Premiile castigate, tricourile si mingile, vor putea fi ridicate tot la pauza meciului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.