Bateristul lui Pink colaboreaza cu mediesenii de la Bürger7

Bateristul americanul Mark Schulman a fost de acord sa colaboreze cu proiectulul Bürger7 din care fac parte mai multi medieseni stabiliti in Germania. Anul trecut Uwe Pelger si Erhard Hugel, au avut ideea de a fuziona ritmurile maramuresene cu muzica rock pentru piesa „Transylvanica” iar la inceputul lui 2011 i-au propus americanului sa inregistreze sectia ritmica.

Mark este un baterist foarte cunoscut in zona pop-rock si a colaborat cu nume sonore:  Pink, Foreigner, Billy Idol, Cher, Tina Turner, Al Green, Heart, Destiny’s Child, Mellisa Ethridge, sau legendarii O’ Jays. Bateristul a mai aparut alaturi de Stevie Nicks si Sheryl Crow la show-urile de televiziune realizate de David Letterman si  Jay Leno. La invitatia medisenenilor Mark a raspuns „I love it, it’s wild and fun” si saptamana trecuta Marcel (inginerul de la www.Bauerstudios.de) a primit 700 megabyte din California. Un mastering pentru pieasa intreaga va dura cateva saptamani dar un sampler a fost postat deja pe siteul Bürger7.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.