Baschet: Adam Paul Adrian, convocat la lotul national

Sportivul Adam Paul Adrian, legitimat la CSS Medias a fost convocat pentru a cincea oara consecutiv la Lotul National al Romaniei, in vederea participarii la competita internationala “Balkanic Next Star Cup”, care va avea loc la Bucuresti la Arena de Baschet, in perioada 17-21 decembrie a.c.. Vor participa echipele nationale din Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia si Ungaria.

Paul a facut deplasarea la Bucuresti si a intrat, inca de ieri, intr-un program centralizat de pregatire alaturi de ceilalti sportivi convocati sub coordonarea staff-uli tehnic format din antrenorii Alexandru Olteanu si Dan Anica, sprijiniti de fizioterapeutul Niculae Nita.

Programul meciurilor Romaniei:

Duminica, 18 decembrie:
ora 14.45: Turcia – Romania

Luni, 19 decembrie:
ora 14.45: Serbia – Romania

Marti, 20 decembrie:
ora 17.00: Romania – Bulgaria

Miercuri, 21 decembrie:
ora 19.15: Romania – Ungaria

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.