Azi incepe editia aniversara FITS 25

Azi, 8 iunie, incepe o noua editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu. Editia cu numarul 25 a FITS isi propune sa continue traditia unei oferte culturale variate si de calitate.

Timp de zece zile, orasul se transforma intr-o scena uriasa pentru cei 3300 de artisti invitati din intreaga lume, care prezinta spectacole de teatru, dans, muzica, circ contemporan si opera, atat in spatiile outdoor, cat si in salile conventionale de spectacol. De asemenea, programul cuprinde ateliere si masterclass-uri sustinute de personalitati de prim rang din domeniul artelor, spectacole lectura, care cuprind texte scrise de noile generatii de dramaturgi, conferinte speciale ce ii aduc in fata publicului pe unii dintre cei mai importanti invitati ai editiei, expozitii si instalatii, lansari de carte si proiectii de filme.

Festivalul Universitatilor de Teatru si Management Cultural, festival de sine statator in cadrul FITS, aduce impreuna studenti si masteranzi de la cele mai cunoscute universitati de profil, care isi prezinta spectacolele in decursul celor zece zile. Toate detaliile legate de program le gasesti aici.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.