Azi este Ziua Portilor Deschise la C.R.R.P.H. Medias

Centrul de Reabilitare pentru Persoane cu Handicap Medias, cu sediul in localitatea Medias, str. Luncii nr. 1, isi deschide azi portile, incepand cu ora 14:00, pentru a fi vizitat atat de catre medieseni, cat si de catre invitatii din alte centre din judetul Sibiu.

 CRRPH Medias

 

Cu aceasta ocazie vizitatorii vor putea afla despre principalele realizari ale Centrului, vor putea admira o expozitie cu lucrari executate de beneficiari si uramari un program artistic.

Centrul serveste drept locuinta si serviciu de ingrijire individualizata, adaptata nevoilor beneficiarilor, intr-un mediu cat mai apropiat de cel familial si asigura servicii de recuperare complexa, consiliere, reintegrare socio-familiala si asistenta medicala  adaptate nevoilor unui numar de 50 beneficiari adulti cu handicap.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.