Atelier de tobe cu Lucian Fabro

Prietenul Lucian Fabro va asteapta maine la un atelier de tobe la Music Hub.

“Salutare! Music Hub scoate din tolba sa un atelier deeeee…..TOBE! Sustinut de Fabro Lucian, atelierul promite buna dispozitie, zgomot (?! da da, tobele nu pot fi silentioase) si binenteles, o calatorie in lumea tobelor! Te-am convins? Inscrie-te la https://goo.gl/forms/sRuheUbpitUD0EkL2 pentru a rezerva un loc! Contributia pentru participarea la eveniment este o donatie minima de 10 lei”, anunta organizatorii.

Proiectul Music Hub este un proiect PLAY finantat prin Fondul CitySense 1.0, un program al Fundatiei Comunitare Sibiu, implementat in parteneriat cu Wenglor si cu sprijinul Primariei Municipiului Sibiu.
Fondul CitySense este un program de finantare ce sprijina crearea unor prototipuri de solutii de tip Smart City, care prin utilizarea tehnologiei contribuie la cresterea calitatii vietii in Sibiu: fie ofera solutii pentru nevoile stringente ale orasului si ale locuitorilor sai, fie fac viata in oras mai frumoasa.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.