ATE Corydalis Medias, premiati la Lira Calatorului

In perioada 12 – 22 ianuarie a.c., s-a desfasurat festivalul national „Lira Calatorului” organizat de Clubul „Perla Moldovei” Targu Ocna. La concursul gen Lira Carpatina (muzica, poezie, umor, grafica, fotografie, caricatura pe teme montane ) au participat 22 de cluburi din tara printre care si 13 membrii ai clubului „Corydalis” Medias.

Clubul din Medias s-a clasat la finalul concursului pe locul 2 in clasamentul general . Concursul a fost castigat de Clubul „Creasta Cocosului ” Baia Mare, pe locul 3 clasindu-se Clubul „Petrodava ” Piatra Neamt.

Membrii ATE Corydalis au obtinut :

    • locul 2 grafica montana,
    • locul 3 caricatura,
    • Locul 2 fotografie.

La proba culturala ATE Corydalis Medias s-a clasat pe locul 3. Programul cultural a fost sustinut de Luca Geo, Costel Gheorghe, Burnete Radu, Marcu Doinescu, Rusu Camelia, Botoc Adriana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.