ATE Corydalis Medias premiata la Lira Vanturarita

In perioada, 1-3 martie a.c., s-a desfasurat in statiunea Govora concursul national gen lira carpatina Lira Vanturarita editia a XXXIX -a . La concurs au participat 30 cluburi si asociatii de turism din tara. Echipa  ATE Corydalis Medias a terminat concursul pe locul III in clasamentul general dupa cluburile Creasta Cocosului Baia Mare si Excelsior Slobozia.

Echipa mediesana s-a clasat pe locul II in proba program cultural, locul II fotografie, locul III caricatura. Au mai primit premii Carmen Todica,  locul I la proba de umor. Premiul special poezie Flavius Gligor. Pentru intreaga activitate in turism premiul special a fost atribuit lui Marcu Doinescu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.