Asociatie de Speologie la Medias

Mediasul va avea in curand o Asociatie de Speologie. Dupa ce a facut parte din mai multe asociatii de speologie din tara,  mediseanul Berghean Cosmin, a decis sa infiinteze una la Medias. Cosmin este singurul speolog din judetul Sibiu, legitimat la Federatia Romana si a participat la reamenajarea ghetarului de la Scarisoara.


Mediesenii iubitori de speologie se vor putea inscrie cat de curand in Asociatia de speologie, ecologie si turism POLARIS MED, afiliata Federatiei Romane de Speologie iar printre primele obiective se intentioneaza reamenajarea partii active a pesterii de la Huda lui Papara, a carui pod de acces a fost distrus de o viitura puternica acum 7 ani. Cei care vor sa faca parte din  asociatie, il pot contacta pe Cosmin telefonic la numarul 0721269293, sau prin e-mail la adresa indiansecretspirits@yahoo.com

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.