Ascensiunea mediesenilor in Nepal oprita de armata

Mediesenii care se afla in Nepal au fost opriti ieri de armata. Ajunsi la 4600 de metri, romanii au dat de militarii care inca mai cauta victimele avalanselor de duminica si au fost nevoiti sa se intoarca la Chame, la o altitudine de 2500 de metri.

Nepal 2014 Caba Dan

Dan Caba a postat ieri pe facebook urmatoarele:

“O aventura pe cinste! Desi armata venita cu elicopterul ne-am intors de la 4600 m mai sus de Thorung Phedi povestea merge mai departe. Am trecut pe langa un indian inghetat in poteca, am traversat desculti un rau plin de zapada si gheata, am fost printre singurii care urcam cand ceilati coborau… totul e o poveste frumoasa. O sa iubiti pozele. Acum suntem in Chame la 2500 m. Multumesc echipei Ionut Anisca, Fodor Corina Maria, Bogdan Lungu, Christine Thellmann pentru aceasta aventura!” 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.