ARTmania 2015, editie aniversara

In saptamana 27 iulie-2 august a.c., la Sibiu, va avea loc cea de-a zecea editie a festivalului ARTmania, un proiect cultural care nu a luat pauza in nicio vara, incepand din 2006. Cetatea medievala a Sibiului imbraca din nou haine rock si asteapta publicul dedicat, din Romania si tarile invecinate, la final de iulie, la aniversarea ARTmania Festival Sibiu.

ARTmania 2015
Vineri, 31 iulie, a.c. in Piata Mare, vor concerta Anathema, Saturnus si Enemy of Reality. Sambata, 1 august a.c., seara legendelor Clan of Xymox si Apocalyptica, la aniversarea ARTmania Festival, va fi deschisa de Numph, un proiect tanar, devenit model de urmat pentru calitatea muzicii dezvoltate in zona progressive rock. In acest an nu vor fi necesare bilete de acces pentru participarea la concertele derulate in Piata Mare.

In completarea celor doua zile de concerte rock cu acces gratuit, organizate in weekend in Piata Mare, in cadrul festivalului vor avea loc, in saptamana festivalului, concerte in diverse spatii, proiectii de filme organizate in parteneriat cu Muzeul National Brukenthal si Dracula Film Festival si chiar si o etapa a competitiei internationale Global Battle Of The Bands.ntru

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.