ARTmania 2014, ready to rock!

De ieri au inceput evenimentele din cadrul festivalului Artmania de la Sibiu. Ca de obicei Medias News Blog este acreditat la eveniment prin intermediul fotografului Gina Stef. Fotografii de la editiile anterioare poti vedea aici

 ARTmania_Festival_2014_artwork

In saptamana 4 – 10 august 2014, calatorii si rezidentii din Transilvania traiesc cea de-a noua experienta ARTmania Festival la Sibiu. La primul contact cu Sibul, vizitatorii isi vor completa universul cunoasterii hranindu-se din bogatiile culturale pregatite atent de partenerii festivalului, Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal ASTRA si apoi vor petrece in fiecare seara in locatiile partenere.

Catre weekend ei vor descoperi live istoria muzicii contemporane avand la dispozitie artistii care au schimbat si cei care transforma si in zilele noastre cultura rock. De la zei la “Nymphe”, din experimente instrumentale pana la greii heavy metal si cei mai influenti reprezentanti ai culturii gothic metal. Festivalul din acest an prezinta un afis demn de o vacanta la Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.