Anularea turului cu biciclete din cadrul evenimentului „Ora Pamantului“

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, turul cu bicicletele propus de catre Primaria Medias pentru data de 24 martie a.c., se anuleaza.

Pentru a marca insa „Ora Pamantului“, atat cladirea Primariei, cat si cele in care isi desfasoara activitatea societatile aflate in subordinea municipalitatii, vor avea luminile stinse sambata, 24 martie, intre orele 20:30 si 21:30, in masura in care acest lucru este posibil.

Pentru a ne arata solidaritatea in cadrul acestei campanii care se desfasoara la nivel international, invitam toti mediesenii sa se alature propunerii Primariei Medias si sa limiteze alimentarea cu energie electrica in perioada amintita. Actiunea „Ora Pamantului“ desfasurata in data de 24 martie se doreste a fi un semnal de sensibilizare a tuturor utilizatorilor de energie electrica, pentru reducerea consumului, in vederea protejarii mediului inconjurator.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.