Ansamblul „Purtata” Medias prezinta “Dor de primavara”

Duminica, 26 februarie a.c., incepand cu ora 18.00, Sala Traube va fi gazda unui spectacol folcloric sustinut in intregime de Ansamblul „Purtata” din Medias si invitatii acestuia, membri ai Grupul folcloric „Pe Ulita Satului” din Boian.

Evenimentul, devenit deja unul de traditie, marcheaza intrarea in Postul Pastelui si totodata deschide ciclul traditiilor si obiceiurilor legate de venirea primaverii. Timp de peste o ora, interpretii, instrumentistii si dansatorii indragitului ansamblu mediesean vor oferi publicului prezent un spectacol plin de ritmul si culoarea cantecelor si dansurilor specifice Podisului Tarnavelor. Intrarea este libera!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.