Anca Bunea nu a urcat pe podium la Barcelona

 

Anca Bunea nu a urcat in acesta seara pe podium la Barcelona. Atleta medieseanca a concurat in finala de 5.ooo de metri  impreuna cu compatrioata Monica Madalina Florea si sportive din  Kenya, Uganda si Etiopia. A fost o cursa foarte stransa in care cele doua atlete din Romania au fost mereu in plutonul care a condus cursa.

In prima parte a condus Anca dupa care Monica a preluat conducerea. La finalul cursei s-au desprins alergatoarele din Etiopia care au castigat primel doua pozitii. Cel mai bun rezultat al romancelor a fost obtinut de Monica si anume locul 7 iar Anca a ocupat locul 17 cu timpul de 16:51.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.