Anca Boieru a lansat azi „Live The Color You Like”

Mediesenii Anca si Romulus Boieru au lansat azi un nou single.  Cei doi care locuiesc in Canada si-au postat azi pe canalul de youtube videoclipul la noul single-ul „Live The Color You Like”. Melodia va intra de maine si in difuzare la Radio Ring.

making of Anca si Romulus 2

Melodia este o combinatie dance cu dubstep iar la videoclip au participat persoane din industria filmului si showbiz-lui din Alberta care s-au alaturat proiectului. Videoclipul s-a filmat intr-o zona industriala in Calgary, filmat in 4K Resolution Cinema Style si speram sa aduca pozitivism si s-a motiveze orice persoana de a trai viata la maxim” spune Romulus.

Astept si parerea ta referitoare la melodie si videoclip.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.