An aniversar pentru Clubul Copiilor Medias

Clubul Copiilor Medias organizeaza editia a doua a Concursului Judetean de muzica vocal-instrumentala. Concursul este inclus in Calendarul Competitiilor Scolare si al Activitatilor Educative din judetul Sibiu si se va desfasura la Sala Traube din Medias in data de 22 martie, ora 15:00. Din fiecare scoala pot participa maxim 3 elevi/grupuri la fiecare sectiune din cele patru categorii de varsta.

Pentru ca in acest an se implinesc 60 de ani de la infiintarea institutiei, Clubul Copiilor Medias in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias, organizeaza in aceeasi zi de la ora 18:00 un Concert aniversar. In cadrul concertului vor canta fosti si actuali elevi ai clubului: Lea Muszka, Virgil Suciu, Claudiu Simon, Alexandru Benko si Emanuel Varga, impreuna cu formatia Dinamic.

In holul Salii Traube spectatorii vor putea vedea o expozitie cu fotografii din cei 60 de ani de activitate ai fostei Case a Pionierilor, expozitie de pictura si lucrari ale elevilor de la diverse cercuri, iar in cadrul concertului vor fi proiectate cateva imagini document, realizate in anul 1972.

Intrarea la cele doua evenimente este libera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.