American ilegal la Medias

Politistii din cadrul Oficiului Roman pentru Imigrari – Serviciul pentru  Imigrari Sibiu au desfasurat azi  o actiune in colaborare cu Politia Medias, in scopul prevenirii si combaterii sederii ilegale a strainilor, ocazie cu care a fost depistat,  un cetateanul american aflat in sedere ilegala.


Americanul  a avut drept de sedere in Romania pana in luna februarie, dar nu a solicitat o prelungire ulterioara si deoarece nu a parasit teritoriul Romaniei la data expirarii dreptului de sedere, acestuia i-a fost emisa o decizie de returnare cu obligativitatea de a parasi teritoriul Romaniei in termen de 15 zile. Strainul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 400 lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Chiar as vrea sa stiu cine e, sa stau de vorba cu el. Nu vad sensul amenzii. Daca-i om de treaba, de ce sa-l alungam, si asa nu se ingramadesc multi oameni sa vina si sa stea in Romania…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.