Am fost ales ambasadorul evenimentului The Beard Run Brasov

Cei de la Beard Brothers mi-au propus sa fiu ambasadorul evenimentului pe care il organizeaza in data de 12 mai a.c., la Brasov.

Beard Brothers este cel mai neconventional ONG din Romania, infiintat in 2013 in Cluj-Napoca,care are ca scop principal lupta importiva discriminarii de orice fel. In cei patru ani de activitate, asociatia a reusit sa duca la bun sfarsit peste 10 campanii mari si multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociatii clujene si nu numai. Acum, Beard Brothers se extinde si in Brasov unde ne propunem sa schimbam mentalitati si sa facem lucruri bune, impreuna!

The Beard Run Brasov, primul cros al treptelor organizat de Asociatia Beard Brothers in Brasov. Mai jos ai comunicatul de presa.

Asociatia Beard Brothers Brasov va invita sambata, 12 mai 2018, in zona Promenada de Sub Tampa, incepand cu ora 10.00, pentru a participa la crosul caritabil – The Beard Run Brasov, singurul cros pe trepte din Transilvania, care se afla la prima editie in Brasov.

Competitia sportiva aduce trasee diferentiate, astfel incat se adreseaza tuturor:

Profesionisti – 5 ture traseu – 4 km

Amatori – 3 ture traseu – 2.4 km

Maricei (7-14 ani) – 500 m

Micuti (sub 7 ani, insotiti de parinti) – 500 m

Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principala, partea cu telecabina, iar punctul de sosire este acelasi cu startul. Taxa de participare este de 35 de lei pentru adulti si 25 de lei pentru copii.

Pe langa bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge catre Complexul de Reabilitare Scolara Bradet care sprijina copiii si tinerii cu dizabilitati. Din fondurile stranse in cadrul crosului, vom dota scoala cu materiale care vor fi folosite pentru dezvoltarea abilitatilor motrice ale elevilor (rechizite si materiale pentru produsele handmade pe care le confectioneaza copiii).

Au ales sa ni se alature in calitate de ambasadori ai evenimentului unii dintre cei mai cool barbosi si cele mai cool surori din Brasov precum: Mugur Tureschi (owner Croitoria de cafea), Nicoleta Trifu (alergator montan), Roberto Gliga (atacant al echipei de hochei Corona Brasov Wolves), Mircea Sorin (director al scolii Gimnaziale Prejmer), Mircea Hordarnau (blogger, jurnalist), Adina Saniuta (owner Lebuchenhaus Bucuresti, alergatoare), Vlad Popelca (brand ambassador).

Mai multe detalii pe eveniment: https://www.facebook.com/events/2122954961270273/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.