Ajuta la renovarea Turnului Trompetilor

Turnul Trompetilor

Biserica Evanghelica din Medias doreste renovarea Turnului Trompetilor. In urma documentarii efectuate costurile se ridica la suma de 140.000 de lei, suma care reprezinta reparatii la acoperis, revizuirea tiglelor, refacerea tencuielii si costurile manoperei. Fiind o comunitate mica, reprezentantii bisericii fac un apel catre institutiile si locuitorii Mediasului pentru a  ajuta acest proiect prin intermediul unor donatii. In acest sens sunt deschise doua conturi bancare in lei si euro la Volksbank. Proiectul va fi derulat incepand cu anul viitor. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii


  1. In primul rand ar trebuie sa fie strazile facute iar apoi Turnul Trompetilor.. Primaria Medias nu e in stare de nimic .. sa dea putina frumusete orasului care a fost odata si strazile la fel , nu ca acum plinde de gropi si santuri peste tot .


  2. Da , asa este Nico .. avem un primar care a distrus toata frumusetea Mediasului care a fost odata . Strazile sunt mult mai rele ca intr-o zona rurala . Nu stiu ce o sa aiba de gand cu acest oras care candva a fost , extrem de furmos , curat .. nu se i-au masuri deloc .


  3. Dragile mele Nico si Miki, poate un pic de informare nu va strica.
    Dar o sa incep cu o intrebare…Voi de ce nu mobilati si zugraviti casa vecinului?
    Iar acum ca sa va si dau raspunsul: Turnul Trompetilor, dupa cum reiese si din articol!! apartine de Biserica Evanghelica. Primaria nu poate renova ceva ce nu ii apartine.
    Multumesc pentru atentie dragele mele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.