AG Weinberger prezinta GRINGOTRONIC

O aventura stilistica inedita si novatoare se naste chiar sub ochii nostri. Spectacolul GRINGOTRONIC este o ingemanare de stiluri, armonii si influente, pornind de la piesele clasice pana la elementele de muzica electronica, insotite de loopuri de chitara, voce, muzicuta si lapsteel quitar, toate filtrate in stilul propriu al lui AG Weinberger.

In zilele viitoare, Weinberger pleaca la drum sa prezinte un concept inedit, un spectacol Multimedia – cele mai uimitoare povesti ale secolului trecut spuse azi, in secolului XXI. Un spectacol care vorbeste despre una dintre cele mai frumoase calatorii muzicale transpuse in imagine, de la blues-ul traditional si pana la electro, de la nasterea patefonului pana la LI-Fi… Povestea unui GRINGO care pulseaza viu, calatoreste azi, in acordurile strazii deceniului doi, ajunge si la Sibiu, in data de 25 februarie, la Filarmonica de Stat.

Mai jos ai datele turneului, din aceasta luna:

  • 22 feb. – Drobeta Turnu Severin – Palatul Culturii „Teodor Costescu”
  • 23 feb. – Lugoj – Teatrul „Traian Grozavescu”
  • 24 feb. – Deva – Teatrul de Arta
  • 25 feb. – Sibiu – Filarmonica de Stat
  • 26 feb. – Ramnicu Valcea – Teatrul „Anton Pann”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.