Actorul Florin Cosulet revine la Medias

UPDATE: Spectacolul a fost anulat.

Cel mai indragit actor sibian, Florin Cosulet va sustine ,,Nimeni nu stie ce e in inima mea” – un spectacol in ziua de vineri, 22 martie a.c., la ora 19.00, la Hanul Greweln .

Biletele s-au pus in vanzare la Magazinul de vinuri The Wine Corner din Piata Regele Ferdinand I nr. 19 si la Hanul Greweln.
Magazinul de vinuri The Wine Corner este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 – 20.00, iar sambata intre orele 10.00 – 14.00.

Pretul unui bilet este 25 lei.

Pentru detalii si rezervari: telefon 0742180453.

„Nimeni nu stie ce e in inima mea” e un spectacol cum altul nu-i si dealtfel, cel mai longeviv spectacol de cafenea al Sibiului! Spectacolul se joaca cu casa inchisa de mai bine de 10 ani de zile. Secretul magic – show-ul este mereu altfel! Un one man show exceptional cu unul dintre cei mai indragiti actori sibieni, Florin Cosulet.

„Nimeni nu stie ce e in inima mea…” – o confesiune plina de umor si de sensibilitate; un performance teatral complet.
De la tirade clasice pana la “anecdote si spirite” cat se poate de actuale. De la poeme la monologuri shakespeariene, emotie, sensibilitate si o portie zdravana de umor sanatos.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.