Actorii Teatrului Gong joaca din nou la Venetia

Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, in colaborare cu Teatrul pentru Tineret si Copii „Gong” din Sibiu, la invitatia organizatorilor Bienalei de la Venetia, va participa la cea de-a VI-a editie a Carnavalului International al Copiilor, intitulata „All’Arsenale il Leon della Biennale suona e canta a Carnevale / La Arsenal Leul Bienalei canta de Carnaval”, care va avea loc in perioada 7 – 17 februarie 2015 in spatiile Arsenalului din Venetia, cu spectacolul dedicat tinerilor si copiilor “Greierele aproape faimos”.

Poster Greierele aproape faimos

Inspirandu-se din fabula lui Esop, preluata de Jean de La Fontaine, adaptarea ce ii apartine lui Florin Grigoras, tradusa in limba italiana de Alexandru Damian, intitulata „Greierele aproape faimos”, schimba cursul traditional al fabulei, greierele devenind un cantaret de renume dupa ce se confrunta cu diferite probleme.

Morala fabulei, pusa in scena de actorii Teatrului „Gong” din Sibiu, este de a urmari propria cale si propriile aspiratii intrucat conditia artistului nu este deloc usoara, dar ofera intotdeauna satisfactii.

Programul reprezentatiilor:

Duminica, 8 februarie, orele 11.00;

Marti, 10 februarie, orele 14.30;

Miercuri, 11 februarie, orele 14.30;

Joi, 12 februarie, orele 16.30;

Vineri, 13 februarie, orele 14.30.

Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia si Teatrul pentru Tineret si Copii „Gong” din Sibiu, cu sprijinul Institutului Cultural Roman din Bucuresti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.