Activitati interactive prin conceptul TEDxSibiu Adventures

In cadrul evenimentului TEDxSibiu Challenging Tomorrow, organizatorii provoaca comunitatea locala la o zi plina de activitati interactive prin conceptul TEDxSibiu Adventures.

TEDxSibiu Adventures reprezinta modul in care sibienii vor putea sa participe la o serie de intalniri, workshop-uri sau discutii care vor avea loc in data de 5 noiembrie. In aceasta zi obiectivul principal este de a atasa acestor aventuri, energia si entuziasmul generat de conferinta TEDxSibiu si transformarea comunitatii locale intr-un laborator unde ideile continua sa evolueze si sa se propage pe tot parcursul zilei.

Pe langa acest lucru, TEDxSibiu Adventures isi propune sa aprofundeze ideile prezentate in cadrul conferintei, sa stimuleze intrebarile, conceptele de invatare si abordarea lucrurilor dintr-o alta perspectiva. Cele 8 activitati propuse pentru aceasta zi sunt:

  • Ziar Orizontal by Dan Perjovschi

  • City Hunt by Questo App

  • Sibiu Street Art Tour by ART Factory Transylvania

  • Silent (music) Workshop by Eyedrops

  • Paw-erful Emotions by Allan&Lucky Therapy Dogs

  • Jocuri de ascutit mintea by Stiintescu Hub&Danom Smart Games

  • Jocul de-a stiinta by Stiintescu Hub&Magic Science

  • Start the day in a different way by Keep Giving Yoga

Inscrierile sunt gratuite si se pot face accesand link-ul www.tedxsibiu.com/adventures . Prioritate la inscriere au persoanele care au cumparat un bilet la evenimentul TEDxSibiu Challenging Tomorrow.

Despre TEDxSibiu

TEDxSibiu este un eveniment non-profit care crede in faptul ca ideile ar trebui sa fie raspandite și sa circule liber in societate. Experienta unica pe care o poti trai la un eveniment TEDx este data de speakerii live, inregistrari video TEDTalks și sesiuni de networking in care te poti conecta cu comunitatea locala. Tocmai de aceea credem cu tarie ca acest eveniment poate fi un catalizator al progresului comunitatii sibiene.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.tedxsibiu.com sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxsibiu1 .

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotata Ideilor Demne de Raspandit (Ideas Worth Spreading), de regula sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de ganditorii de top ai prezentului.

Urmariti TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

Comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.