A inceput curatenia de primavara la Medias

Impreuna cu Primaria Medias, operatorul de salubritate ECO-SAL a inceput azi Campania „Curatenia de primavara”. Mediesenii au ocazia pana in data de 24 aprilie a.c., ca saptamanal in ziua de colectare insemnata in calendarul ECO-SAL, sa se debaraseze de obiectele voluminoase care nu le mai sunt utile, sau de deseurile vegetale care provin din curatarea curtilor si gradinilor.

Curatenia de primavara ECOSAL

Cetatenii care locuiesc la casa pot depozita in fata proprietatilor deseurile vegetale si voluminoase, in aceeasi zi in care si deseurile menajere sunt colectate. Locuitorii din blocuri sunt rugati sa depoziteze deseurile voluminoase langa containerele pentru colectarea deseurilor menajere, iar solicitarea pentru ridicarea deseurilor vegetale (provenite din curatarea, de catre locatari, a spatiilor verzi din jurul blocurilor) sa fie adresata Serviciului Public de Ecologizare (0269.803.874).

“Amintim pe aceasta cale ca este interzisa depozitarea deseurilor vegetale sau voluminoase in containerele destinate colectarii deseurilor menajere. Transmitem cetatenilor ca este important sa se ghideze dupa calendarul cu datele de colectare (insemnate in calendar), pentru a le usura sincronizarea cu programul operatorului de salubritate. Rugam cetatenii sa respecte acest program, pentru a evita decalarea activitatilor de colectare propuse pentru aceasta campanie”, spun reprezentantii ECO-SAL.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.