73 de echipaje deja inscrise la Raliul Sibiului 2016

Au mai ramas doar cateva zile pana la startul Raliului Sibiului 2016, etapa a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop si a Campionatului National Rally 2 Dunlop, dar si prima runda in Campionatul National al Bulgariei. La momentul expirarii perioadei de inscrieri, lista competitorilor care vor evolua pe cele 12 probe speciale ale competitiei programate in perioada 15-16 aprilie 2016 cuprinde 73 de echipaje.

RaliulSibiului2016

Este vorba despre 3 forelighter-i, 38 de masini in CNRD, 12 care vor evolua in CNR2D, dar si 20 (numarul maxim prevazut de Regulamentul Particular) care vor concura in prima etapa a competitiei nationale din tara vecina. Trebuie precizat ca numarul echipajelor care vor lua startul poate creste in zilele urmatoare, regulamentul Particular al competitiei prevazand ca se mai pot primi si aproba solicitari pana miercuri 13 aprilie, ora 20, concurentii urmand sa plateasca o taxa deinscriere majorata cu 20%. Lista finala a concurentilor urmeaza sa fie facuta publica vineri 15 aprilie, dupa incheierea verificarilor tehnice si administrative, la ora 15:30 urmand sa fie afisata si ordinea de start pentru prima zi de concurs.

Raliul Sibiului 2016 este considerata etapa a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop si a Campionatului National Rally 2 Dunlop, este organizata de ACS Aria Pentru Sport in parteneriat cu AMC Racing, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS),in premiera pentru Sibiu, aceasta etapa va da startul Campionatului National al Bulgariei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.