Dupa 13 ani Stefan Banica jr. revine pe scena medieseana

Sambata, 8 decembrie a.c., Stefan Banica jr. revine sa cante la Medias. Artistul se intoarce dupa 13 ani sa cante in orasul de pe Tarnava Mare. Primul concert a avut loc in luna iulie a anului 2005, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite ale Amercii, in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu o firma din orasul infratit Minerals Wells (Texas).

Stefan Banica Jr. a primit atunci, in aplauzele publicului mediesean, titlul de texan de onoare, din partea doamnei Laine Perry, patroana companiei Perry Equipment Corporation din Texas. Detalii ai aici.

Dupa 17 ani de traditie neintrerupta, Stefan Banica ramane singurul artist din Romania care sustine anual cel mai mare numar de concerte de anvergura la Sala Palatului, atingand cifre record pentru Romania, ca numar de concerte sustinute si ca numar de spectatori:

  • 67 de concerte de Craciun din 2002 si pana in prezent;
  • peste 340.000 de spectatori doar la show-urile de Craciun; 
  • Record neegalat in Romania: 7 concerte sold out sustinute 7 zile consecutiv la Sala Palatului;
  • Cea mai longeviva si complexa productie muzicala romaneasca.

Concertul de Craciun Stefan Banica inseamna o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta, care incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie; o productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *