Sony Pictures Television Networks lanseaza azi aplicatia Picture This

Sony Pictures Television Networks lanseaza astazi o aplicatie pentru mobil, gratuita, ce ajuta utilizatorii sa captureze și sa posteze imagini ale unei lumi mai bune. Aplicatia sustine Imagineaza-ti asta/ Picture This, campania globala a companiei ce promoveaza eforturile de protejare a mediului.

Noua aplicatie Picture This a fost dezvoltata de catre REDspace, cunoscuti pentru design-ul interactiv si serviciile de dezvoltare premiate si este disponibila pentru smartphone-uri și tablete iOS si Android.

SPT_PT_AppIcon SPT_PT_Phone

Surprinzand o gradina urbana, o persoana ce recicleaza obiecte nedorite sau albia curata a unui rau, utilizatorii sunt incurajati sa posteze imagini care arata frumusetea peisajelor urbane și rurale, ilustrand cum ar putea arata o lume mai buna, dar si eforturile – mai mici sau mai mari – pe care trebuie sa le depunem pentru a ajunge acolo.

“Prin puterea poveștilor spuse de imagini, invitam pe toata lumea sa captureze si sa arate si celorlalti imagini cu o lume mai buna, o comunitate mai sustenabila si un mediu mai curat.” a declarat Andy Kaplan, presedinte al retelelor globale Sony Pictures Television.

“Sa ne folosim de cunoștintele noastre pentru a crea nu doar experiente interactive revolutionare, dar și schimbari pozitive la nivelul planetei? Ei bine, nu se poate mai provocator de atat pentru noi.” a spus Mike Johnston, presedinte si CEO REDspace. “In special cand este vorba de a colabora cu o entitate incredibila precum Sony Pictures Television, a carei pasiune constanta de a inspira pe ceilalti sa lucreze impreuna si sa lase in urma un impact global este molipsitoare.”

SPT_PT_Phone

Campania Imagineaza-ti asta/ Picture This a fost lansata pe 28 septembrie 2015 in 30 de limbi, intr-un efort major de a supune atentiei problemele de mediu la nivelul celor 178 de tari din toata lumea in care compania are afaceri. Patruzeci si cinci de retele participa, utilizand resursele proprii – de la campanii on-air la social media si evenimente ale comunitatii— pentru a aduce in prim plan problemele care afecteaza regiunile respective. Aflati mai multe vizitand: www.sptpicturethis.com.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.