Corydalis Medias premiati la Floare de colt

In perioada 09 August – 11 August 2013 s-a desfasurat in Masivul Fagaras etapa  VI – a campionatului national de turism sportiv organizata de Federatia Romana de Turism Sportiv impreuna cu Clubul Floare de colt Brasov.

Corydalis Medias 2013

La concurs a participat si ATE Corydalis Medias. Dupa desfasurarea probelor echipa ATE Corydalis Medias s-a clasat pe locul doi la proba teoretica despre zona si  locurile trei la alpinism si regularitate. Concursul a fost castigat de CPNT Brasov urmat de Albatros Galati si Vanturarita Ramnicu Valcea. Campionatul de turism alpinism 2013 are in total 10 etape. Urmatoarea etapa va fi organizata de Caraiman Campina in Masivul Bucegi. 

Corydalis Medias _2013

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.