“Clowns for life” joi la Medias

In aceasta saptamana membrii fundatiei “Clowns for life” din Olanda  se afla in judetul Sibiu.  Fundatia Clowns for Life, care isi are radacinile in localitatea Eindhoven-Olanda desfasoara, in fiecare an activitati cu copii din centrele de plasament aflate in subordinea DGASPC Sibiu.

Foto:Turnul Sfatului

In cadrul acestor activitati membrii fundatiei  folosesc abilitati si deprinderi precum: mimica, limbaj non-verbal dar si terapii precum cea prin muzica si cantece pentru a aduce in viata copiilor momente speciale care au menirea de a-i destinde si de a le umple sufletele de fericire. La Medias oaspetii se vor afla in cursul zilei de joi 7 iunie si vor desfasura 2 spectacole.Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.